Gjennom Onedrive får du 1 TB gratis lagringsplass.

Gratis skylagring

Elevar og tilsette har tilgang til 1 TB gratis lagringsplass gjennom skytjenesten Onedrive.

Visste du at du som elev og tilsett ved Flora vidaregåande skule har tilgang til 1 TB gratis lagringsplass gjennom skytjenesten Onedrive?

Her kan du laste opp filer til kontoen din, og då har du tilgang på Onedrive på både PC, mobil og ipad så lenge du er tilkobla internett. Ein kan også dele filer med andre og synkronisere Onedrive til PC.

Slik gjer du:

1. Gå inn i nettleseren din.
  2. Skriv «skule.sfj.no» i nettleseren, som er skoleportalen.
  3. Her ser du forskjellige valg som skolearena, fronter osv. Her er også «Onedrive» et valg.
  4. Gå inn i Onedrive, her kommer det nok noen punkter du må gjennom for å konfigurere kontoen din
  5. Så kommer du til filer, her kan du velge «Ny», «Last opp», «flyt» og «sykroniser»
  6. Synkroniserer du får du opp en onedrive mappe på pcen din, som synkroniserer det du har.
  7. På last opp kan du laste opp alt av filer, bilder og dokumenter. Her kan du sikre alle filene dine på best mulig måte og nå alle filene dine uansett om du er på pc, mobil eller ipad.
  8. Hvis du har en fil du også vil dele med andre kan du gå på Filer, hold pekeren på filen og trykke på en pil som dukker opp. Da får du flere alternativer som f.eks. last ned, del med andre, flytt eller slett.