Internasjonal dag, Flora vgs

Internasjonal dag 2021 vart den finaste dagen!

Her er eindel bilder som viser litt av stemningen på den Internasjonale dagen som blei arrangert av Prosjekt MalawI UB.

Galleri

Int dag10
Int dag7
Int dag5
Int dag6
Int dag9
Int dag14
Int dag2
Int dag1

Det blei ein fantastisk dag med nydeleg mat laga av elevar og tilsette frå mange nasjonalitetar. Dette resulterte i eit stort matmarked i fellesarealet der alle var velkomne til å handle.

I tillegg fekk alle elevar eit aktuelt foredrag frå 3 foredragsholderar: Elin Hopland som var i Syria som farmasøyt i 2019. Øystein Garfors, tidlegare ansatt ved Flora vgs og den som har jobba med utveksling gjennom Norec og Prosjekt Malawi UB. No ansatt i Norec som avdelingsleiar. Og Morten Rørvik som er leiar i Norec.

Til slutt var det rigga til ei scene i biblioteket der Drew Moyo, Malawisk DJ busett i Oslo, holdt ein konsert til stor jubel og dans frå elevane og tilsette.

Vi takker alle som laga mat, som rigga matmarked, som solgte mat og til alle som bidro til god stemning på dagen!!