maritim forening sine tilsette på kaikanten i Florø

Karrieredag for havbaserte næringar, onsdag 25/1

15 maritime bedrifter kjem for å vise fram sine yrker og for å rekruttere elevar innan ulike fagbrev og framtidig arbeidskraft innan økonomi, logistikk, ingeniør, IT med meir.

Ca 15 maritime bedrifter frå Florø kjem for å vise fram sine yrker for vg3 st/id og påbygg samt vg2 ITA, 2IKA, 2EL og 2SSA.  Bedriftene som stiller er interessert i arbeidskraft innan både ulike fagbrev og til jobbar innan økonomi, logistikk, ingeniør, IT med meir.

• Vg2 klassane møter i auditoret kl 1025. Frå 1115 ønskjer dei å møte elevane på stands i aulaen.
  • Vg3 klassane møter i auditoriet kl 1115. Frå 1200 ønskjer dei å møte elevane på stands i aulaen.

Nytt høvet til å knytte kontakt, finne ut av behovet deira for lærlingar, kva utdanning som krevst for å jobbe hos dei. Bu deg ved å lese gjennom brosjyre med oversikt over bedriftene som kjem.

Arrangør: Maritim Foreining Sogn og Fjordane i samarbeid med Flora vgs